woensdag 2 februari 2022



 


Januari is voorbij, een van de drukste maanden van het jaar voor FlexAssets. Het jaar is begonnen met ondersteuning bij veel relaties tijdens de uitvoering van het sluiten van het loonjaar en inrichten van het loonjaar 2022 in de diverse softwarepakketten.

In februari bereiden we ons tussen alle consultancy bezoeken voor op het nieuwe jaar van (online) trainingen, workshops en webinars zodat we in maart met het nieuwe programma kunnen starten! Binnenkort vind je het programma op onze website. Zorg ervoor dat jij een echte professional bent met up to date kennis en volg het programma van permanente educatie van FlexAssets. Iedere training met één specifiek onderwerp om je vakkennis te verbreden en verdiepen, zodat je de kennis echt in de praktijk kunt toepassen.

Alle trainingen en webinars zijn interactief. We betrekken je bij de lesstof met vragen, een quizz, polls en opdrachten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van onze trainingen en diensten! Klik hier om je direct aan te melden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten